Toiminnan suunnittelua T3:marras-joulukuu 2020:suunnitellaan konkreettisia toimintoja / virtuaalinen / F2F kampuksellakontaktoidaan ketä haastatellaan / podcast, videoKuinka hain ja sain töitätarinoitasuunnitellaan paneelia 1 1/2 tuntia (kuka kontaktoi?: liiketalous, tekniikka, resto, terveysala, sosiaaliala, muotoilu, tanssi, musiikki, luonnanvara-ala)keväälle 2021: pilotointia!paneeli: ajankohta?rekrymessut: kaikille yhteinen, ajankohta?CV-pajat: ajankohdat teemoitellaan keväälle 2021 useita eri aikoja. Kuinka informoidaan opiskelijoita?sisältö:oman osaamisen reflektoiti, kriittinen ajattelu, osaamisen näytteetvideo CVinfograafi, canvaTyönhaun harjoitteluja, HISSIPUHELinkedIn, TwitterOsaamismerkin työstäminen: tuutorista alumniksi / tuutoriopiskelijan polku ja siihen liittyvät tehtävät. Kuka kirjoittaa auki tuon polu?osaamismerkin tavoite ja kriteeritlogokuinka laaja kokonaisuus tuo tuutoriopiskelijan toiminta on?
KOHTAAMISIA
REKRYMESSUT, verkostoituminen, keskustelut /kohtaamiset, Niina: reston eka lukukauden aikana - Tahko, tutustuminen yrityksiin, nyt yrittäjät kampukselle F2F, yritysesittelyt (mikä yritys, miten toimii, mitä osaamista tarvitaan, rekryjä -harjoitteluihin), YKSITYISET, KUNNALLISET, KOLMASSEKTORI
TYÖNHAUN HARJOITUKSET: Valmistaudu huolellisesti. - Ole oma itsesi ja kerro työn kannalta oleelliset asiat ytimekkäästi. - Ole aktiivinen, seuraa ja kommentoi kiinnostavien työnantajien sisältöjä. - Muuta jännitys myönteiseksi kiinnostukseksi. - Pistä persoonaa peliin.
Korosta niitä ominaisuuksia jotka ovat olennaisia haettavan työn kannalta, ymmärtääkö ulkopuolinen osaamisesi ja mitä olet saavuttanut, Konkreettiset esimerkit kertovat myös osaamisestasi
videot/haastattelut: opiskelijat kertovat kuinka ovat työllistyneet, saaneet esim,. harjoittelupaikan
Miten tulla näkyväksi jo ennen kuin kiinnostava työpaikka on edes kiikarissa?
Toimialasta riippuen, sosiaalisella medialla on jo merkittävä rooli rekrytoinnissa.
- Pidä huolta, että online-profiilisi ovat kunnossa. - Monikanavaisuus; mieti, mitä jaat missäkin kanavassa. - Ole aktiivinen, seuraa ja kommentoi kiinnostavien työnantajien sisältöjä. - Käytä blogia oman substanssiosaamisesi julkituomiseen ja seuraa alan muita bloggareita. - Muista mainita some-profiilit hakemuksessa ja linkitä lisätietoihin.