作者:Laia Font 10 年以前
342
更多类似内容
SEO: Search Engine Optimization
Alumna: Laia Font López
Curs: 2n de periodisme
Assignatura: Documentació periodística
Per a sortir en els resultats de Google News has de donar-te d'alta i els llocs són restingits.
Per tal que acceptin com a mitjà i publiquin les teves informacions has de declarar que ets un equip redaccional de 5 a 10 redactors, a la pàgina ha d'apareixer informació sobre les redactors, la informació original i de font propies ha d'estar estructurat en seccions.
Serveix per conèixer les tendències de cerca que es fa a Google. És interessant utilitzar-lo per conèixer l'evolució de l'ús d'un terme i comparar l'ús d'aquest amb altres.
redacció informativa
títol periodístic i SEO
Metadada significa informació sobre la informació i el podem definir com el sistema més eficient per trobar informació. Llocs on és eficient utilitzar metadades a l'hora de cercar és en els bancs d'imatges, catàlegs de les biblioteques i guies de programes de televisió.
A les pàgines web, serveix perquè els cercadors entenguin les pàgines.
Efectes
Ajuda a la navegació per invidents
Modificació del commportament pel cursor
Informació semàntica per Google
anatomia d'enllaços
text d'anclatge
atribut
Noms arxius
Text de les URL
domini
seccions
Marcat semàntic
Aquí hi trobariem les metadades que distigeixen els elements d'una forma jeràrquica (h1, h2...) i depsrés trobem els que designen de quina amanera apareixara la grafia (strong), així els elements se'ls hi donarà rellevància a través de l'ús de la netgreta.
enllaços imatges
alt
secció head
Author
Description
Title
Aquest contingut és el que no es veu en el navegador però el que t'apareix en la pàgina de resultats. És la secció sota el nom de "head".
Aquest és el contingut que és visible en el navegador, és el que tenim sota el nom de la secció Body.
La pàgina de qualsevol navegador és una interpretació del codi font. Auqí trobem que hi ha el contingut per els essers humans que seria el que veiem al navegadors, després hi ha metadades pels buscadors (serveixen a Google per busar els navegadors) i finalment, els marcadors que estructuren la pàgina i ajuden a interpretar-la.
Metadades
Codificació
navegació externa
navegació interna
Multimèdia
Textual
Reputació
Antiguitat/compromís
URL
Aquella gent que arriba a la web a través de la difusió que s'en fa d'aquesta per les xarxes socials com google+, facebook o twitter.
Són aquells internautes que venen a tu a través d'altres pàgines web a través d'un enllaç en algun altre lloc.